Hannas Bröllopsblogg

WedMe – Värdpar, brudnäbbar, vigselring och bröllopsresa

 

Vi betar oss igenom listan i WedMe och ser hur vår planering går framåt. Det är som sagt många saker kvar att boka, planera och ta hänsyn till men genom att strukturera upp det såhär får jag en bra överblick över vad som faktiskt är kvar att göras. 

Värdpar – Detta är saker som jag inte alls har koll på, trodde man endast hade toastmasters och att de även hjälpte till under planeringen? Men värdpar, vad gör dom?

I appen står det att värdparet hälsar alla välkomna, delar ut program, håller välkomsttal osv. Jag trodde det var uppgifter som gjordes av oss samt toastmasterna, men har kanske fel. Får återkomma till denna punkten. 

Brudnäbbar – Detta är inte heller något som vi tänkt på, känns inte riktigt som att det är något nödvändigt. Nu har jag inte kollat med Jonte, han kanske absolut vill ha detta. Men för mig spelar det ingen roll. 

Bröllopsresa – Här kommer vi till roliga saker att planera. Vi har redan lite planer på vad vi vill göra, det enda dumma är ju att det blir ännu en kostnad. Vi vill roadtrippa i USA, men görs detta i samband med bröllopet eller ett år senare spelar ingen roll. 

Välj vigselringar – Jag har redan valt min vigselring, en alliansring med diamanter från Efva Attling som är i samma kollektion som min förlovningsring.

Publicerat: 2019-06-10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp