Hannas Bröllopsblogg

WedMe – transport och brudtärnor

Vi betar oss igenom listan i WedMe och ser hur vår planering går framåt. Det är som sagt många saker kvar att boka, planera och ta hänsyn till men genom att strukturera upp det såhär får jag en bra överblick över vad som faktiskt är kvar att göras. 

Transport: Det behövs ju ingen transportsträcka mellan vigseln och festen eftersom allt är på samma ställe, men transport till bröllopet kommer ju krävas. Här är det fortfarande lite frågetecken; ska gästerna ansvara för egen transport? Jag antar att dom får göra det.. Ska jag och Jontis ta samma transportmedel? Innebär det att han kommer se mig innan vigseln då? Detta är något som vi helt enkelt får kolla igenom och se hur vi ska göra. 

Utse brudtärna: Åh denna himla puck att dra i. Jag tycker det är så svårt och hade egentligen velat ha alla mina tjejkompisar bredvid mig, men har nog ändå en aning om vem som jag ska utse. Maid of honor är självklar, det blir min syster som får det ärofyllda uppdraget. 

Utse Marskalk: Detta är Jontes puck och inget som jag kommer lägga mig i. Han får välja vem han vill som bestman och jag tror nog att hans val redan är gjort…

Publicerat: 2019-04-15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp