Hannas Bröllopsblogg

WedMe – listan fortsätter

Vi går vidare i vår WedMe app och vad vi har bokat.

Vissa bollar har vi fortfarande kvar eftersom det är ett tag kvar till vår stora dag, men vi bockar av saker efterhand. Då är ju denna appen bra att ta till för att se vad som ska göras. Så låt oss ta en liten titt på några fler punkter i listan. 

Vi fortsätter titta i vyn ”att göra” och under kategorin Vigsel.

Juridik: Ja vad ska man säga om första punkten juridik.. inget som jag har tänkt på alls. Jag antar att Jonte har bättre koll då han brukar ha koll på sånt här (tillskillnad från mig som knappt vet hur jag deklarerar). Och jag ska ärligt säga att jag tycker sånt här är så tråkigt..

Bestämma antalet gäster: Vi har bestämt antalet men gästlistan är inte riktigt klar än. Detta är nog en av de svåraste punkterna tycker jag. Hur ska man veta vilka man vill bjuda? (förutom de självklara). Men hur ska jag veta ifall jag är nära någon eller glidit ifrån någon om 1,5 år? Eller om jag bjuder någon som jag sen inte alls vill ha där? Eller om jag blir nära någon som jag inte bjudit? Eller om någon tar illa upp för att dom inte är bjudna? Vi tänker hålla listan till 60-70 pers pga budget och då är det tyvärr folk som nog inte kommer bli bjudna. Så svårt det här.

Fotografering och video: Fotografen är en av de viktigaste delarna tycker jag och jag har redan en aning om vem som ska fotografera vårt bröllop. Det viktigaste är att det är en person som jag känner mig bekväm med, som inte tar för mycket plats på bröllopet, utan finns i bakgrunden och är så pass duktig att hen ser alla de magiska ögonblick som man vill ska fångas. Jag vet exakt hur redigeringen av bilderna ska vara. Jag vill inte ha någon gråaktig ton som vissa har och jag vill absolut inte att bilderna ska vara så uppljusade att det ser ut som att bilden är tagen 1 cm från solen. Neutrala och genuina färger och gärna mycket fokus/ofokus bilder. 

Musik och vigsel: Här är en annan svår puck. Vi har inte bestämt oss för om vi ska ha liveband eller DJ. Liveband kan bli lite lökigt, (tänker mig något gubband som tror att dom är hippa) men har man DJ vill man ju skräddarsy låtlistan. Detta blir något som vi får diskutera igenom känner jag. 

Jaja, vi har som sagt mycket att ta tag i och listan är inte ens slut än.. Puh

Publicerat: 2019-03-28

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp