Hannas Bröllopsblogg

WedMe – en titt i vår app

Jag har länge haft appen WedMe i telefonen men aldrig riktigt använt den. Det är en bröllopsplanering i mobilen där man kan bocka av allt som ska göras. Appen har i förväg listat alla de stora (och små) saker som måste planeras innan den stora dagen, och sen är det bara för oss att gå igenom listan och planera utifrån det. En app i min smak då jag älskar listor och olika verktyg som förenklar planeringen. 

 

Så jag tänkte att vi ska börja ta en titt i vår app och se hur långt vi har kommit med planeringen och vad vi tänker oss. 

 

Såhär ser appen ut när man går in i den. Det första vi möts av är hur många dagar det är kvar till vårt bröllop. 516 i skrivande stund! Inte dåligt. Men inte heller så konstigt att det känns avlägset och svårt att planera… Men vi får bara ta det ett steg i taget. 

 

Sen kan man gå in i en vy som heter ”Att göra” och här ser man allt som ska göras i kategorierna Vigsel, Festen, Trycksaker samt Klädsel. Så jag tänkte vi ska gå igenom listorna och se vad som är planerat. Häng med!

Vigsel:

Bestäm budget: Vi har ju satt en budget, men vi förstår nog nu att den inte kommer kunna hållas till 100%. Men det kan vara en bra riktlinje att hålla sig till. Så check på den med förbehåll att det inte kommer hållas.. (det börjar bra..)

Bröllopstema: Ja hur ser vårt drömbröllop ut? Vi är nog ganska synkade i denna frågan och har en gemensam bild av hur vi vill att vårt bröllop ska se ut. Vi tänker oss lantligt, lite bohemiskt, skön och avslappnad känsla där folk kan släppa loss och bara ha en väldigt rolig fest. Färgerna har jag ju delat med er tidigare, men de kommer gå i blekrosa, eucalyptus-grön och solgul. Som en blomstrande bukett! Vi vill att allt ska kännas enkelt, jag vill inte ha ett bröllop där jag bryter ihop för att servetterna fått fel nyans eller där talen avlöser varandra med minutprecision utan tid för andrum, extra skratt eller spontanitet. 

Vigselförrättare och Vigselplats: Vigselplats blir som sagt på Agneshill. Där kommer vi hålla till hela dagen och gifta oss i deras kapell, ha middagen i matsalen, och festen på dansgolvet. Det känns skönt att vara på en och samma plats och minska tiden i bil för gästerna. Det blir mindre att planera och administrera också då alla ansvarar för att ta sig dit och hem. Vigselförrättare har vi inte bestämt, så det är inte något som vi kan bocka av än. 

 

Publicerat: 2019-03-25

4 svar till “WedMe – en titt i vår app”

  1. Har en liknande app, Marryus! Jättebra så man inte glömmer något 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp