Hannas Bröllopsblogg

Veckans inspiration – tärnklänningar

Nu börjar vi närma oss vår deadline med gästlistan och det är inte lätt alltså. Jag satt också häromdagen och gjorde förslag till våra save the date kort. Det blir ljusa pastellfärger, enkel design och stilrent. Måste bara bestämma oss vilken färgkombination vi ska ha, jag gör ju alltid en design med olika färgkombinationer för att se vad som blir bäst, men sen slutar det med att jag inte kan bestämma mig… Jonte får kanske avgöra.

Jag har hittat två fina bilder på brudtärnor som jag är tvungen att dela. Jag gillar ju tanken på att brudtärnorna inte har exakt samma sak på sig. Färgerna på deras klänningar måste såklart matcha och fungera ihop, men om nyanserna och skärningarna är olika spelar mig ingen roll. Det viktigaste är att alla trivs i klänningen och känner sig bekväma. Men frågan är, vem betalar tärnornas klänningar? 

Publicerat: 2019-08-14

3 svar till “Veckans inspiration – tärnklänningar”

  1. Om man kräver en viss typ av klänning eller en viss färg så tycker jag att det är rimligt att man betalar den eller åtminstone en del av kostnaden. Får tärnorna välja fritt så tycker jag inte man behöver betala…

    • Det låter som en bra regel. Jag är nog mer inne i dagsläget på att brudtärnorna får välja själva vad de ska ha på sig (inom vissa gränser såklart)

  2. Jag tycker tärnorna betalar för sig själva! Såklart! Det är ju en ny klänning i garderoben som man sedan kanske kan använda vid flera tillfällen dessutom!

    <3
    /Fredrika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp