Hannas Bröllopsblogg

Veckans inspiration – fotografi

Jag har alltid dragit mig till vackra bilder och fotografier och har helt klart för mig hur jag vill att våra bröllopsbilder ska bli. Jag vill ha mycket färg, men samtidigt mycket ljus. Klara färger och absolut inte grådassigt filter som vissa lägger på. Gärna fokus/ofokus bilder där något hamnar i förgrunden och annat i bakgrunden. Så jag har samlat en del inspiration som jag tänkte visa nedan. 

Älskar ljuset på denna bilden, solen som lyser mot kameran.

Även här är ljuset optimalt. Älskar också att blommorna är i fokus och klänningen skymtar bakom.

Jag säger bara en sak – ljuset!

Fokus på naglarna och ringen och ofokus på allt annat, älskar det!

Frida Fahrmans bröllopsbilder är perfekta, ljusa men ändå med färg och snygga detaljer.

Publicerat: 2019-04-29

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp