Hannas Bröllopsblogg

Våra färger i en moodboard

Jag har tidigare nämnt att jag är beroende och intresserad av färger (hur man nu kan vara intresserad av färg..) Men jag går igång på färger, matchningar och nyanser. Jag sitter ofta och gör moodboards över saker. Jag gjorde tillexempel moodboards över alla våra rum i lägenheten inför renovering och inredningen. 

Nu har jag gjort en över färgerna på vårt bröllop. Jag har ju visat er inspiration i form av blommor, men jag ville samla färgskalan i ett format. Så nedan ser ni färgerna på vårt bröllop aka enhörningskalas. 

Jag tänkte även samla all inspo över dukning, känsla och pynt i en moodboard men den får ni vid ett senare tillfälle!

Publicerat: 2019-03-20

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp