Hannas Bröllopsblogg

Välkommen till Hannas bröllopsblogg

Wedding Stories säger hej och välkommen till Hanna som är vår nyaste bröllopsbloggare!

Hej Hanna, stort välkommen till Weddingstories.se! Vad roligt att du vill vara en del av oss. Hur känns det? Det känns väldigt roligt! Har alltid älskat att skriva och har bloggat tidigare, så att få blogga om något så roligt som bröllop ska bli hur kul som helst.

Berätta lite om dig själv. Vem är Hanna? Jag är 27 år och bor i Lund tillsammans med min sambo Jonathan. Jag jobbar som projektledare på en digital byrå i Malmö som främst gör hemsidor och trivs väldigt bra. Dels för att jag får leva ut min strukturerade och projektledande sida och dels för att jag får en inblick i skapande och designarbete. Just designarbetet är roligt att se växa fram eftersom jag själv illustrerar och målar mycket på min fritid. Utöver det blir det mycket träning i olika former och gärna tillsammans med Jonte och min familj.

”I något skede kan vi även ha sagt att vi kan bli tillsammans och gifta oss med varandra om vi fortfarande var singlar vid 30.”

När ska ni gifta er? Vi ska gifta oss i augusti 2020.

Hur länge har ni varit tillsammans? Nu i maj blir det 3 år tillsammans, men vi har varit kompisar sen vi var 18.

Ni kände varandra sedan innan och hade tom en pakt ihop som gör att det känns som att det ni verkligen var menat att det skulle bli ni. Kan inte du berätta om den? Haha, just pakten var från början att vi var singlar när vi var 18-19 år och hade en singelpakt tillsammans. I något skede kan vi även ha sagt att vi kan bli tillsammans och gifta oss med varandra om vi fortfarande var singlar vid 30. Och så blev det ju! Men det skulle ta 6 år innan vi blev kära i varandra.

Jag har förstått att Jonathan gick ner på knä. Hur gick det till? Hade du anat något? Ja precis, han gick ner på ett knä mitt på stortorget och friade och jag anade verkligen ingenting den kvällen. Jag hade spontant samma dag föreslagit att vi skulle ut och äta och på något sätt hade han fått med sig ringarna ut. Jag visste ingenting och jag anade inget heller.

”Vår vision med bröllopet är att ha en jäkla rolig fest med alla nära och kära.”

Nu i efterhand förstår jag att han nog var lite nervös men det var inget som märktes då. Men när vi var färdiga med middagen så gick vi förbi Stortorget i Lund och då stod han helt plötsligt på ett knä och friade. Jag har lite vaga minnen från den stunden men tydligen avbröt jag honom flera gånger för jag blev så nervös.

Vad kan du avslöja om ert kommande bröllop? Vi har bokat datum och lokal och det gjorde vi förra sommaren så vi var väldigt tidigt ute. Vår vision med bröllopet är att ha en jäkla rolig fest med alla nära och kära. Vi vill gå på en känsla snarare än lyx och flärd och eftersom jag är pysslig av mig planerar jag att göra mycket själv.

När började ni med er bröllopsplanering och hur ligger ni till? Vi började som sagt förra året och har bokat de stora sakerna som datum, lokal, middag och serveringspersonal. Nu är väl nästa steg att bestämma vad vi vill ha för musik; om det blir dj eller liveband. Sen ska vi boka fotograf och ta tag i allt pynt. Sen måste jag hitta en klänning också… Jag hoppas vi ligger bra till i planeringen.

Vilka tre ord skulle du säga bäst beskriver ert bröllop? Glädje, personligt och lantligt.

Vill du avslöja var ni kommer att gifta er? Ja såklart! Vi ska gifta oss på Agneshill i Skåne.

De som kommer läsa din blogg, vad kommer de få ta del av? Både det kreativa arbetet där de får följa med i alla val angående färger, dekorationer, blommor och inbjudningskort. Jag har ju en tanke om att jag ska göra och designa mycket av detta själv, men vi får se hur det går med det. Sen kommer de även få följa med i allt strukturerande och planerande. Jag älskar listor och komma skriva upp to do´s som jag kommer dela med mina läsare. Jag vill att de ska få följa med mig och min sambo i våra tankegångar och vår väg till bröllopet.

Snabbfakta
Namn: Hanna Virdhall
Ålder: 27
Bostadsort: Lund
Bröllopsdatum:  22/8 2020
Tema eller ledord för bröllopet: Världens roligaste fest!
Antal bröllopsgäster: Hoppas vi landar mellan 60-70
Borglig eller kyrkovigsel? Det återstår att se då vi inte bestämt det ännu. 

 

Publicerat: 2019-02-27

2 svar till “Välkommen till Hannas bröllopsblogg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp