Hannas Bröllopsblogg

Snygg idé till schemat

Vi har ännu inte kommit till punkten att ta tag i schemat för vårt bröllop. Jag vet inte ens hur det ska bli.. När har man vigsel? När ska man mingla, före eller efter vigsel? Ska man fotograferas när alla gäster väntar? Ja ni hör ju, hur många frågor som helst. 

Om några veckor ska jag och Jonte på öppet hus där vi ska gifta oss och dit kommer även Johanna Kajson och ska föreläsa. Jag får nog spara denna frågan till henne och se vad hon säger. Hon om någon borde ju veta hur man bäst får ihop schemat för dagen. Vi vill ju att allt ska flyta på men samtidigt vill vi ju fotograferas bara vi två. Hörde om ett bröllop där brudparet bjöd på bubbel medan de fotograferades. Jättetrevligt ju! Problemet var bara att det var innan middagen, det var 30 grader varmt och inget vatten serverades. Gissa hur nyktra gästerna var när brudparet kom tillbaka…

Det problemet ska vi försöka undvika!

Men, för att presentera schemat för alla kan man skriva upp det på en pall (heter det så) som dom har gjort nedan. Kul idé och lättillgängligt för alla gäster!

Publicerat: 2019-04-05

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp