Hannas Bröllopsblogg

Skönt att inte vara ensam och inspiration till håret

Jag såg på Weddingstories instagram att ni är fler som känner samma sak angående att planera bröllop i dessa tider. Vi är nog många som fått ställa in bröllop, flytta fram och tänka om och det tar på krafterna. Särskilt när allt är så osäkert och man inte vet när man kan ha en riktig fest igen utan restriktioner. 

Men nu känns allt lite motigt och det kan ju ha att göra med årstiden också. Framåt våren och när solen och ljuset kommer tillbaka så kanske det känns enklare och roligt igen att planera för bröllop. Håller verkligen alla tummar för att viruset inte härjar som det gör nu då. Vi vill ju gifta oss, fira med våra vänner, kramas och njuta av varandras sällskap.

Men som jag skrivit innan så finns det ändå en liten sida av mig som ständigt letar inspiration. Jag är inte mycket för den klassiska slöjan utan vill ha något annat i håret och ramlade in på dessa bilder. Det är Lelet NY som ligger bakom dessa rosetter och jag blev så inspirerad av detta. Fint med rosetter i detta materialet. Enkelt men ändå med en twist.

Publicerat: 2020-11-03

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp