Hannas Bröllopsblogg

Save the date – så blev inbjudningen

Jag har tidigare visat några versioner av Save the date korten som jag gjort, men nu när vi har skickat ut korten till gästerna tänkte jag visa det riktiga som vi landade i. Jag har ju hållt på och designat en rad olika förslag och både jag och Jonte har tittat och valt ut vad som känns bäst. Och vi landade i det nedan. Jag älskar det. 

Läste i Johanna Kajsons bröllopsbok att trycksakerna på bröllopet ska se likadana ut för en bra helhet, så nu när detta är utskickat får jag designa resten av trycksakerna i samma färger och stil. Det är ju en del trycksaker som jag förstått det. Först ut nu är de riktiga inbjudningarna, sen är det meny, bordsplacering, agenda och andra infoblad som ska gå i samma stil. Men arbetar man i samma färger och typsnitt så kommer det gå ihop, sen kan man ju alltid ändra lite detaljer. 

Jag är ju perfektionist när det gäller sånt här, så jag kommer nog lägga många timmar på inbjudan och trycksakerna. Men det är ju så roligt!

 

Publicerat: 2019-11-18

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp