Hannas Bröllopsblogg

Så vart är vi i planeringen?

Tänkte publicera en liten sammanfattning om vart vi står i läget. Som jag skrivit tidigare gick vår cateringfirma i konkurs och inte nog med det så var det dom som ”arrangerade” hela vårt bröllop. Vi skulle gifta oss på Agneshill men det var Flädie mat och vingård som hade hand om bröllopet. Agneshill var endast lokal så allt annat stod Flädie för. Och när dom gick i konkurs hade vi bara lokalen kvar. Eller inte ens det, vi var tvungna att boka om lokalen eftersom bokningen gått till Flädie. Ja ni hör, en enda soppa. Men vi fick jättebra service av dom på Agneshill så har bokat om lokalen till nästa år istället men står fortfarande utan catering.

Men i den nya bokningen ingår det mer från Agneshill än det tidigare gjorde. Så detta är vad vi har i dagsläget:

Lokal fre-mån. Där ska vi gifta oss, ha middagen och festa. 

Bord, dukar, servetter, stolar, blommor på toalett och entré, tårtfat, karaffer, glas, skålar och fat. Vaser, ljusstakar samt tillbehör till toaletterna. 

Fotograf

Toastmaster

Gästlista

Idé till inbjudningskort

DJ har vi kanske (inte pratat med vår DJ sen vi avbokade)

Blommor (mamma odlar)

Ljudsystem

Jag har en klänning men som jag inte vet om jag ska använda (finns ju så många fina att köpa)

Det vi måste fixa är som sagt cateringfirma så att vi har mat att bjuda på. Sen måste vi bestämma om vi ska ha präst eller vigselförättare. Sen pynt, alkohol, bartender, ljussystem. Kanske tur att vi fick ett helt år till på oss…

 

 

Publicerat: 2020-06-22

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp