Hannas Bröllopsblogg

Planeringen går framåt

Häromdagen satt jag och Jonte och planerade vårt bröllop lite. Vi har nu börjat sätta lite deadlines och en av dessa är att vår gästlista måste vara färdig i augusti. Vi tänkte sen skicka ut våra save the date kort i september. Men det är läskigt med gästlistan, det blir så definitivt när den är satt. Det går liksom inte att ändra. Lägga till kan vi nog göra några, men svårare att dra tillbaka en inbjudan. Det kommer säkert inte behövas men det är lite läskigt att sätta inbjudan ett år innan det är dags och att sen skicka save the date. Fast vi vill ju samtidigt att alla på listan får veta vårt datum och kan planera in det. 

Vi har också kontakt med en potentiell DJ och fotograf. Sen ska jag i veckan också ta tag i att se ifall vi kan byta ut lite porslin. 

Så allt rullar på vilket känns skönt. Jag har också insett att jag får ge mig i frågan om kakbuffé. Jonte vill väldigt gärna ha en tårta och då ska han få det (jag har ju faktiskt bestämt ganska mycket andra saker…)

Publicerat: 2019-07-15

2 svar till “Planeringen går framåt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp