Hannas Bröllopsblogg

Om jag får drömma

Jag har tidigare bloggat på en annan portal och det är alltid roligt att gå in där och läsa. Jag hittade några inlägg om bröllop och märker att min smak inte har ändrats så mycket genom åren. Jag vill fortfarande ha det romantiska ”enkla” bröllopet och en stor inspiration har varit Janni Delérs bröllop. Här är en text som jag skrivit på min gamla blogg för två år sedan…

 

Jag kollar hela tiden efter bröllopsinspiration och vad vi kan ta med oss in i vårt bröllop. Älskar att jag får tips och inspiration från vänner och sociala medier. Häromdagen kollade jag igenom hela Janni Delers bröllop och det var hur fint som helst. Väldigt likt hur jag tänker mig vårt, med bohemiska och ”enkla” vibbar. Nu antar jag att hennes bröllop kostade väldigt mycket mer än vad vi har i budget, men man kan antagligen ta delar från hennes bröllop och använda i vårt fast mot en billigare peng. 

Hade man även bott där hon bor hade man kunnat gifta sig på stranden. Nu är inte det lika glamouröst när man har Lomma och Bjärred att välja mellan och där det knappast finns möjlighet att spärra av. Jag vill ju inte ha halvnakna semesterbadare på alla mina bröllopsfoton…

Men hennes klänning var underbar och det är en sån jag skulle kunna gifta mig i. Men jag vill nog ha lite mer spets i min, så att den blir lite mer romantisk. Även fast hennes såg vacker ut och sådär bohemisk som jag är ute efter. 

Jag har redan min drömring, den ringen jag suktat efter i flera år och en ring jag aldrig kommer byta bort, men Jannis ring var ju inte fy skam den heller. Stor diamant som poppar, och visst för att jag skulle kunna ha en sådan stor diamant i mitt yrke, men det måste väl ändå vara lite opraktiskt? 

Bilderna nedan är hämtade från Jannis blogg.

 

Publicerat: 2020-06-05

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp