Hannas Bröllopsblogg

Om jag får drömma – extra allt

Lyssnade på en podcast imorse där dom pratade om bröllop och blev så himla inspirerad. Jag trendspanade förra inlägget om den nya elegansen (med inspo av Elsa Billgren). Men nu kommer en annan trendspaning – extra extra allt. Blommor, slöjor, släp, volanger, skira tyger, extra smycken, roliga färger på naglarna. Tänk Dolce Gabbana, Rodarte, Marie Antoinette, kanske lite barock. 

Så istället för klassiskt, hållbart och sparsamt blir det extra allt och fest! Men detta såklart efter pandemin när saker är som det normala igen. Tänker också att efter pandemin vill folk satsa ännu mer. Fira större och lyxa mer. Dom säger ju att det finns en anledning till att det blev extra allt, paljetter och mycket dans på 20-talet efter 1a världskriget. Snart vill vi fira att pandemin är över och inte spara på något. 

Nedan, Rodarte SS21

 


 

Ännu mer extra extra allt: Dolce Gabbana. Tänker att första bilden är jag på middagen och sista bilden är jag när jag svidat om till honeymoon klänningen.

 

Dukningen och blommorna? Tänk er att Marie Antoinette ska trivas så har ni kommit rätt. Detta bröllopet nedan var inspirerat av Dolce Gabbana. 


Och blommorna? Dramatiskt men vackert. 

Bonus – Här är mina brudtärnor!

Publicerat: 2021-02-24

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp