Hannas Bröllopsblogg

Nya bridesmaids klänningar

Ju mer tiden går desto mer hinner man tänka på saker och nu har jag ändrat mig lite angående brudtärnornas klänningar. Min första idé var ju att dom skulle få välja själva och ha olika nyanser av rosa/lila. Fortfarande en jättefin idé i tanken men att göra det till verkligen visade sig bli svårare. Det är inte lätt att hitta klänningar som ska matcha ihop bra och se snyggt ut tillsammans. För även om brudtärnorna ska ha sina egna klänningar i olika nyanser måste det se ut som en helhet vilket var svårare än jag trott. Jag har tittat runt lite och fastnat för Nicole Falcianis klänningar hon gjort för Bubbleroom. Den ljusgula är verkligen så fin och har ett snyggt snitt. Så ett alternativ är att mina brudtärnor har denna på sig. 

Nästa klänning jag har fastnat för är ByMalinas klänningar i rosa och grönt. Då kan två tärnor ha den gröna och två ha den rosa. Som jag förstår det kan man knyta den på olika sätt där uppe så dom kan få sin egen prägel på den ändå. Två helt nya klänningar som jag numera ser som alternativ till mina tärnor. Hade bröllopet varit i år hade man redan kunnat köpa hem och prova, men eftersom allt blivit skjutet ett år kanske man ska ha lite is i magen? Kan ju komma några fina nästa säsong också. 

Dock så ingår det inte i vår budget med klänning till tärnorna och därför var min första idé att de skulle hitta sina egna klänningar. Men nu när jag mer bestämmer klänningarna så känns det dumt att dom ska betala för det själv. Får se hur mycket vi lyckas spara ihop igen och hoppas vi får tillbaka pengarna vi förlorade i konkursen…

Publicerat: 2020-06-22

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp