Hannas Bröllopsblogg

Nu är save the date korten här!

Nu har vi fått hem våra save the date kort som vi ska skicka ut. Vi ligger i fas i planeringen! Det känns skönt att vi snart kommer ha det offentligt att vi ska gifta oss så att våra gäster kan boka in det i sin kalender. Vi tänker att vi skickar ut våra save the date kort nu i september och att de riktiga inbjudningarna kommer i februari. Det är väl en ganska bra tidsintervall?

Jag har gjort inbjudningarna själv och har suttit i ungefär ett år och tagit fram olika design som jag sedan bollat med Jonte. (älskar ju sånt). Jag har tidigt bestämt mig för färgerna som inbjudningarna så gå i, men designen var lite svårare. Inspirationen var lite lekfullt men ändå stilrent (hade ju så klart kunnat gå bananas med glitter och fjädrar men fick tygla mig), kanske lite åt art deco hållet och med sobra pastellfärger i antingen grönt eller lila.

Visar några olika designs här nedan, men det riktiga save the date kortet låter jag vara hemligt tills vi skickat ut det. 

 

Publicerat: 2019-09-09

2 svar till “Nu är save the date korten här!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp