Hannas Bröllopsblogg

När en blogg leder till mer

Nu ska jag berätta något roligt. För någon vecka sedan hörde en journalist av sig från Sydsvenskan. Hon tänkte göra ett reportage om bröllop och hittade min blogg här och ville gärna skriva om våra förberedelser och vägen till bröllopet. Kul tyckte jag och lite läskigt tyckte Jonte men som ändå sa att klart vi ska ställa upp. Så för en timme sen satt vi här i matrummet journalisten och jag (och Signe) och pratade om all planering vi har gjort inför vårt bröllop, hur vi tänker med färgval, klänningar, checklistor och annat som hör till. Jag berättade om denna bloggen och att det känns så bra att skriva ner planeringen för då blir det ett faktum. Är det nerskrivet kan man bocka av det och gå vidare till nästa punkt. Bloggen tillsammans med planeringsverktygen är något som stillar mitt kontrollbehov och för planeringen framåt. 

Vi kommer träffas fler gånger och även försöka få till en fotografering så framåt våren kan man förhoppningsvis läsa om oss i tidningen.

 

Publicerat: 2020-03-06

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp