Hannas Bröllopsblogg

När det inte känns så roligt längre

Vet inte riktigt hur jag ska skriva detta men att planera bröllopet känns inte så roligt längre och jag går mest runt med lite ångest. Jag vill ju till 110 % gifta mig med Jontis men allt med det inställda bröllopet, förlorade pengar och Corona ställer till det och drar ner stämningen lite. Det allra jobbigaste är att man inte vet hur läget med Corona är nästa år och att ställa in igen eller tvingas ställa in pga konkurs känns så jobbigt. Jag skulle helt enkelt vilja veta hur det ser ut nästa år och sen ha hjälp av någon som planerar åt mig. Jag vill bara vara med och bestämma men att någon annan fixar. 
Jag vet ju exakt hur det ska vara, ser allt framför mig men jag har ingen lust att dra i det med tanke på att allt känns så osäkert. Om möjligt vill jag göra allt ännu enklare. Enkel ceremoni, enkel utsmyckning i lokalen, enkel klänning, enkla blommor. Bara kruta på på maten och alkoholen. Men annars ett enkelt stilfullt bröllop med mycket charm. 

Denna längtan efter enkelhet har kommit nu i med konkursen och att vi fått tänka om. Jag vill inte lägga hundratals tusen kronor på en fest. Jag vill bara samla alla och ha trevligt. 

Det blir bröllop men i vilken form är vi osäkra på.  Men gifta ska vi bli!

 

Publicerat: 2020-11-03

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp