Hannas Bröllopsblogg

Möte med vår bröllopsfotograf

Igår hade vi möte med vår bröllopsfotograf och det var så roligt. Det är en tjej som även tagit våra gravidbilder och nu bilder på lilla Signe så vi kände att vi gärna har henne som fotograf på vårt bröllop också. Jag känner mig bekväm i hennes sällskap och vi vet nu att hon tar jättefina bilder så ser verkligen fram emot att ha henne på bröllopet. 

Igår gick vi igenom hur jag och Jonte träffades och hur förlovningen gick till. Sen hade jag sparat ner bilder på hur jag vill att stilen på fotograferingen ska se ut. Hon kommer vara med oss i 12 timmar och vi vill ha bilder på allt från när vi gör oss iordning, detaljbilder från middagen och allt pynt, bilder med våra brudtärnor och marskalkar och vår familj. Sen vill jag ha bilder i the golden hour så hon sa att vi får smyga ut från middagen vid 21 tiden och ta dessa. Och såklart bilder där folk inte är medvetna att de blir fotograferade, utan äkta bilder på känslor och skratt.

Den här bilden på första looken är så fin tycker jag. Om inte Jonte reagerar så på riktigt får han faktiskt ta och fejka haha!

Publicerat: 2020-02-17

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp