Hannas Bröllopsblogg

Mina bridesmaides

För två veckor sen ungefär var jag i Stockholm och hälsade på några kompisar. Jag har ett antal vänner som bor där och tre av dom; Fredrika, Patricia och Elin har jag känt länge. Vi sågs en heldag tillsammans och pratade ikapp om allt som hänt på senaste tiden, firade lite nykomlingar i gänget (barn), kärlek samt livsval vi har gjort senaste tiden. Där och då frågade jag dom om de vill vara mina brudtärnor och alla blev glada och vi fick ännu en anledning att fira. Vi skruvade upp champagnen och skålade tillsammans och satt och pratade om hur länge vi känt varandra och hur rätt det känns att det är just dom som ska stå bredvid mig på bröllopet tillsammans med min syster. 

Elin träffade jag redan när jag som ung tonåring gick på teater. Vi gick i samma grupp men vi hängde nog inte mer då än på själva teatern. Sen när jag skulle konfirmera mig hamnade vi på samma konfirmationsläger på Öland. Där gick även Fredrika och vi hade 4 veckor tillsammans att lära känna varandra på. Efter konfirmationen höll vi kontakten. Vi var i Stockholm tillsammans, på Öland, nere hos mig och Elin i Skåne och vi hade som mål att alltid ha ett nytt datum bokat för träff när vi skiljdes åt.

Vi har gjort allt tillsammans. 2012 åkte jag och Fredrika och volontärarbetade i Thailand där även Patricia var. När man bor tillsammans i 4 veckor, arbetar tillsammans och lever i ett annat land tillsammans kommer man varandra nära. Sen anslöt Elin också till resan och på den vägen är det. 

Även fast vi alla bor i olika städer (och även länder ibland) ser vi till att ses några gånger om året och jag är glad över att jag har dom i mitt liv. När vi ses är allt som vanligt och vi har lika kul idag som när vi konfirmerade oss på Öland, festade i Stockholm, myste hemma hos mig eller Elin i Skåne och reste runt i Thailand. Det låter klyschigt men dom är inte bara mina vänner, utan även systrar!

Publicerat: 2019-08-30

2 svar till “Mina bridesmaides”

  1. Jag är så glad över att jag får vara din bridesmaid! Känner mig så hedrad.
    Älskar dig!
    /Fredrika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp