Hannas Bröllopsblogg

Min älskade ring

Jag har länge vetat vilken ring jag ville ha som förlovningsring och har hintat väldigt mycket för Jonte att det är just denna ringen som jag drömmer om.

En av mina favoritsmyckes designer är Efva Attling och jag hade hittat en ring som heter Love Bead wedding ring. Några månader innan frieriet var vi gemensamt och tittade på ringar i Efva Attlings butik för att syna dom närmare och testa storlekar och där och då blev jag kär i ringen på nytt. Men jag visste inte då när Jonte skulle fria, om han skulle fria och vilken ring han skulle fria med så jag blev överlycklig när han ställde sig på knä den kvällen på Stortorget och öppnade Efva Attling asken.

Min drömring av min drömman!

 

Publicerat: 2019-03-08

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp