Hannas Bröllopsblogg

Lusten är tillbaka!

Häromdagen var vi och träffade en cateringfirma till bröllopet. Som jag skrivit tidigare så gick vår förra i konkurs så vi var tvungna att hitta en ny. Hon som vi hyr lokalen av tipsade om några stycken som vi har mejlat och vi har nu träffat en av dom. Det kändes så bra och vi skapade ihop en egen meny som nog blir smarrig. Priset var liknande det tidigare och vi får även hyra bartender och serveringspersonal.

En av anledningarna till att vi valde att gifta oss på Agneshill förutom den vackra lokalen var konceptet med allt i ett. Ställe, mat, servering, porslin, dukning på samma ställe. När då allt utom lokalen gick i konkurs tappade vi suget lite och kände att vår ide om att köpa oss enkelhet föll. Men nu när vi träffat denna cateringfirma som erbjuder samma sak fick vi upp hoppet igen.

Vi sa tidigt till dom att all traditionell mat inte är något för oss. Toast Skagen i all ära, men det har man ätit hundra gånger. Kött är gott men man kanske inte måste ha rödvinssås till. Kocken förstod oss direkt och tillsammans kom vi på en liten annan touch på menyn som jag tror blir jättebra.

Så nu blir det att räkna på budgeten, föra in allt i excell arket och se fram emot bröllopet igen. Lusten är tillbaka!

Publicerat: 2020-08-14

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp