Hannas Bröllopsblogg

Lite inspiration

Jag måste ärligt säga att vår planering står lite still just nu. Vårt huvudfokus har nu varit att spara pengar och leta inspiration. Jag hittar ständigt saker som jag vill ta med till vårt bröllop. Men några stora bokningar eller planer har vi inte gjort på sista tiden. Det blir nog så när vi har bokat det största redan. Lokal är bokad på ett bestämt datum. Vi vet att vi kommer få mat (menyn kommer vi dock bestämma senare) vi vet att vi ska gifta oss i lokalen och vi vet var middagen ska hållas och var festen ska vara. Vi har grundutbudet av porslin och vi vet att vi kommer få servitörer och bartender. Det vi dock måste fixa är att se över dukningen. Vi vill ju göra den lite roligare och ska kolla med några leverantörer om att byta ut till roligare servetter och glas. 

Jag har bestämt brudtärnor (dock inte berättar för dom än), Jonte har bestämt bestman (tror jag), vi vet vem vi vill ha som toastmasters. Vi sitter och jobbar på gästlistan. Sen är det några stora puckar som vi måste bestämma oss om; dj eller band? Vem ska vara fotograf? Ska vi ha någon underhållning? Och kläder! 

Men just nu känns allt så långt borta att jag saknar motivationMen jag samlar som sagt hela tiden inspiration så vi kan ta en titt på det!

En väldigt fin bukett! Älskar färgerna här och tänker nästa dessa som ett färgtema på vårt.

Bröllopssminkning helt klart i min smak!

En annan underbar bukett – älskar att den är rörig och yvig.

Hur fint inbjudningskort??

 

Nu har jag världens finaste ring, men skulle jag välja någon annan hade denna toppat listan.

Publicerat: 2019-07-03

2 svar till “Lite inspiration”

  1. Coolt inbjudningskort, men ska bara brudens namn stå med då längst upp? ??
    Har ni bestämt design på inbjudningskort än? Blir det samma som Save-the-date-korten?

    • haha nej bådas namn ska stå längst upp 😛 det kommer bli ungefär samma design på save the date och inbjudningskortet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp