Hannas Bröllopsblogg

Inspiration till bröllopsklänning

Jag har upptäckt ByMalina Bridal som gör fantastiska klänningar. Lite ovanför min prisklass (hade egentligen inte tänkt lägga så mycket på klänning, men kanske får tänka om) men dom är precis som jag vill ha det. Lite bohemiska, mycket spets och detaljer och känns enkla att använda, iallafall de jag har kollat på. Jag vill ju ha något som jag kan röra mig i, äta i och slappna av i. Inte en klänning som smiter åt överallt och som är obekväm. Hade jag fått bestämma (fast det får jag väl göra eftersom jag gifter mig?) hade jag tagit en bekväm luftig klänning som inte känns så pryd. 

 

Den här klänningen längst ner är nog den som ligger mest inom min prisklass och den känns väldigt mycket som mig också. Får kanske avvakta och se om den dyker upp på nedsatt pris efter sommaren…

Publicerat: 2019-05-22

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp