Hannas Bröllopsblogg

Inget bröllop i år…

Lite frånvaro här från mig men det beror på en del tråkiga saker.. Jag hade ju en journalist här hos mig för någon månad sen som skulle skriva ett reportage om vårt bröllop och planeringen dit. Vi hade ett jättebra möte och efter det har allt flutit på bra. Ändå tills vi var uppe i Stockholm för att ha möte med toastmasters, brudtärnor och prova klänningar. Då fick vi beskedet att vår cateringfirma har gått i konkurs och att vi har förlorat ganska mycket pengar. Vi har ju valt att ha vårt bröllop på Agneshill i Skåne och dom har inte gått i konkurs, men Flädie mat och vingård som arrangerar hela bröllopet med mat, personal osv finns inte längre vilket innebär att vi får börja om. Inte från noll, men nära inpå. Så tråkigt och vår roliga mysiga inspirerande helg i Stockholm blev lite sorgsen efter detta beskedet. 

Men artikeln har kommit ut och den blev bara vinklad lite annorlunda, jag var och provade klänningar med mina brudtärnor (alla utom syrran) och vi har kommit till beslutet att inte gifta oss i år. Vi skjuter upp bröllopet till augusti nästa år istället så att vi har tid på oss att spara ihop pengarna vi förlorade och hitta en annan cateringfirma. En positiv sak i detta är att jag kan blogga ett helt år längre! Så ni blir inte av med mig utan jag fortsätter som vanligt.

 

Publicerat: 2020-04-21

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp