Hannas Bröllopsblogg

Hej från bebisbubblan

Nu var det ett tag sedan jag skrev här men det har sina förklaringar. För ungefär 5 veckor sen blev jag mamma till en väldigt söt liten tjej så all min vakna tid har gått åt henne. Nu vet jag verkligen vad folk menar med bebisbubbla.. Jag och min sambo är väldigt glada och nu är jag mammaledig heltid ensam vilket tar mycket tid. Så bröllopsplaneringen har hamnat lite i skymundan och jag känner mig lite stressad. Det allra svåraste är hur vi ska gå vidare. Jag skulle helst av allt vilja boka in en timme med en planerare som kunde göra listor åt oss så jag vet vad som ska dras i. 

Jag har dock kunnat planera lite de senaste dagarna medans hon sover och har utvecklat vårt planeringsdokument med flikar för toastmaster, brudtärnor, mig och Jonte. Och tanken är att skriva checklistor till oss alla där som vi kan gå efter. Vi ska också upp till Stockholm i mars och prata med toastmaster och brudtärnor och förhoppningsvis även hitta en klänning till mig. Jag har sett så himla många fina klänningar men att vara gravid gör det ju så svårt att prova och nu efter graviditeten vet jag inte alls hur min kropp ser ut eller kommer se ut.. I värsta fall får jag köpa en och sy om den lite. 

Men som sagt, ett planeringsdokument med info och checklistor till de inblandade är gjort och nu ska jag dela det med dessa personer. Sen förhoppningsvis får jag lite hjälp av dom. Men att delegera är inte min starka sida…

Publicerat: 2020-01-23

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp