Hannas Bröllopsblogg

Har jag hittat min klänning?

Häromveckan beställde jag hem lite klänningar till bröllopet från ASOS. Så en eftermiddag hämtade jag ut ett paket med fyra klänningar och testade dom tillsammans med mamma och Jonte. Att han inte ska få se klänningen innan bryr jag mig inte om, utan vill ha hans åsikt. Skrocken att det betyder otur biter inte på mig heller. 

Tre av klänningarna var sådär, en gick inte ens på (kroppen efter graviditeten ändras hela tiden). Men en av klänningarna satt bra och var så fin. Den är från märket Y.A.S och var egentligen inte alls en sån klänning jag fantiserat om men när jag fick den på mig var den så fin så jag behöll den. Kan vara så att jag hittar en annan klänning i mars då jag ska prova med mina brudtärnor. Eller så dyker det upp en klänning någon annanstans, men det kändes dumt att skicka tillbaka den när den var så fin. Använder jag den inte kan jag alltid sälja den. Jag tänker inte visa hela klänningen men här under är ett smakprov från hemsidan…

Publicerat: 2020-02-17

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp