Hannas Bröllopsblogg

Färgerna på vårt bröllop

Färger på bröllop, lätt eller svårt? Ganska svårt skulle jag säga då jag skulle vilja ha alla möjliga färger. Men någonstans måste man välja och skära ner så att inte bröllopet ser ut som ett födelsedagskalas för enhörningar… Ibland önskar jag att vi skulle ha ett julbröllop, så enkelt med färger då. Bara att gå på rött, grönt och guld!

Men ett sommarbröllop är inte fy skam heller och vi har nog bestämt oss för att gå åt det gröna och rosa hållet. Tänk mycket gröna blad som eucalyptus och somriga blommor som ljusrosa rosor blandad med brudslöja. För att få en bra moodboard har jag sparat ner massvis med bilder på blommor eftersom jag tycker det enklast förklarar ett färgtema. Så varsågoda – vårt färgtema för bröllopet visas nedan. 

Publicerat: 2019-03-14

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp