Hannas Bröllopsblogg

Den nya elegansen – inspirerat av Elsa Billgren

Jag läste ett så himla fint och inspirerande inlägg hos Elsa Billgren om den nya elegansen. Hur vi nu kommer klä oss, leva, äta och vara. Hur vi kommer vara mot varandra och i samhället och jag kände bara att där är vårt bröllop. Att få ner alla drömmar från huvudet ner i skrift är svårt, så när någon annan sammanfattar precis det man vill beskriva blir det så rätt och lätt. Klart att vårt bröllop ska vara den nya elegansen. 

Såhär beskriver Elsa det:

Vi tror helt enkelt att vi framöver kommer vara väldigt dragna till all things traditional. Att det som tidigare var lekfullt, ungt, festligt, socialt, färgglatt, nytt och rappt kommer mer och mer söka sig mot klassiskt, långsamt, vänligt, hållbart, elegant, rejält, naivt och romantiskt.

Hon skriver att vi kommer handla mer med värme, lyssna istället för att prata, inget skryt utan genuina middagar och fester med sammanhållning och vänskap. Det som också fångade mig var hur hon beskrev detaljerna. Såhär: 

Skulpturer, gipser, tulpanformade vinglas, buketter som inte bara är vackra utan har något skavigt över sig. Något sticker iväg. Det är konstnärligheten och värmen. Vi slutar skryta helt. Det handlar bara om upplevelsen för oss som är där, inte för alla andra att titta på. Närvaro.

 

Så, vårt bröllop nerskrivet, nu ska vi bara få det visuellt på plats också.

 

Publicerat: 2020-12-03

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp