Hannas Bröllopsblogg

Är det på riktigt nu?

Att jag ska börja bröllopsblogga? Är det på riktigt nu? Jaa så är det nog och det känns väldigt bra. Tidigare har vårt bröllop känts så avlägset, som något som kommer hända långt fram i tiden. Lite luddigt och overkligt. Men nu när jag har startat igång min bröllopsblogg blir det hela mer verkligt. Nu är det något man kan ta på, diskutera, planera och visualisera.  

Min tanke är att bloggen kommer bli ett verktyg för mig och min partner att planera bröllopet och kunna checka av när vi bokat allt eftersom. Sen ska denna bloggen även fungera som inspiration till er som läser där jag kommer bjuda på alla förberedelser till vårt bröllop och våra tankar kring det. Jag kommer dela med mig av planeringen från start och ni kommer få vara med på allt från val av lokal till ringar, klänning, dekorationer och hur vi tänker vigseln och festen. 

Jag hoppas ni vill följa med mig i planeringen och inspireras av mina inlägg. Välkomna att läsa!

Publicerat: 2019-02-27

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp