Hannas Bröllopsblogg

Allt känns lite splittrat med planeringen

Jag har inte ägnat en endaste tanke på bröllopet sen vi bestämde oss för att skjuta upp det till nästa år. Luften gick lite ur mig även om jag nu inser att det var ett bra beslut. Det skulle inte fungera att ha ett bröllop under dessa omständigheter och särskilt inte när vi förlorat pengar. Så jag har kopplat bort det och låtit allt landa lite. Tittat lite på inspiration och pratat lite med vänner men låtit planeringen stanna av. Jag är en person som måste ha kontroll och steget nu är att sätta mig ner och se vad vi faktiskt har i dagsläget och vad som behöver göras. Det känns som att det är lite kaos i mitt huvud just nu och jag skulle behöva strukturera upp det.

Det jag vet att vi har är lokal med inredning och sånt, jag har en klänning som jag kanske ska använda, vi har fotograf, en gästlista, mamma odlar blommor för fullt i sin trädgård och vi har lite pynt. Vår DJ har jag inte pratat med och vi har än så länge ingen catering eller präst. Allt är helt enkelt lite splittrat. Så jag måste sätta mig ner och ta allt från början och verkligen ta reda på vad som måste göras, men allt tar lite längre tid nu när jag har en liten bebis att ta hand om. Som inte är så liten förresten, nästa vecka blir hon 6 månader gammal!

Publicerat: 2020-06-03

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp