Hannas Bröllopsblogg

Veckans inspiration

I förra veckans inspiration fick ni se några fina prickiga klänningar på brudtärnor och denna veckan har jag samlat ihop hårinspiration. 

Jag har redan nu en tydlig bild över hur jag vill ha håret. Det ska vara bohemiskt, lite slarvigt, beachlockar och gärna med smycken/blommor. Jag kan tänka mig en uppsatt frisyr också men viktigt då att den inte är strikt utan lite mer slarvig. Varsågod för veckans inspo nedan!

Publicerat: 2019-03-15
Inga kommentarer

Färgerna på vårt bröllop

Färger på bröllop, lätt eller svårt? Ganska svårt skulle jag säga då jag skulle vilja ha alla möjliga färger. Men någonstans måste man välja och skära ner så att inte bröllopet ser ut som ett födelsedagskalas för enhörningar… Ibland önskar jag att vi skulle ha ett julbröllop, så enkelt med färger då. Bara att gå på rött, grönt och guld!

Men ett sommarbröllop är inte fy skam heller och vi har nog bestämt oss för att gå åt det gröna och rosa hållet. Tänk mycket gröna blad som eucalyptus och somriga blommor som ljusrosa rosor blandad med brudslöja. För att få en bra moodboard har jag sparat ner massvis med bilder på blommor eftersom jag tycker det enklast förklarar ett färgtema. Så varsågoda – vårt färgtema för bröllopet visas nedan. 

Publicerat: 2019-03-14
Inga kommentarer

Veckans Inspiration

Jag tänkte att vi skulle börja med ett återkommande inlägg här i bloggen, nämligen Veckans inspiration som kommer på fredagar.

Det här blir ett inlägg där jag bloggar om något fint jag sett i bröllopsväg som jag gärna själv skulle vilja ha på mitt egna bröllop. Det kan vara alltifrån klänningar, blommor, sånger, tal, bordsdekorationer till bästa poserna till bröllopsfotona. Ja allt helt enkelt och jag tänkte vi skulle börja med att titta på några klänningar jag ramlade över. Dessa bilder kommer från Camilla och Henrik von Blixens bröllop. Jag fastnade för tärnklänningarna (prickiga, varför har ingen tänkt på det innan??). Samt Camillas egna bohemiska klänning vilket är något jag själv tänkt anamma. 

Varsågoda, veckans inspiration:Publicerat: 2019-03-08
2 Kommentarer

Min älskade ring

Jag har länge vetat vilken ring jag ville ha som förlovningsring och har hintat väldigt mycket för Jonte att det är just denna ringen som jag drömmer om.

En av mina favoritsmyckes designer är Efva Attling och jag hade hittat en ring som heter Love Bead wedding ring. Några månader innan frieriet var vi gemensamt och tittade på ringar i Efva Attlings butik för att syna dom närmare och testa storlekar och där och då blev jag kär i ringen på nytt. Men jag visste inte då när Jonte skulle fria, om han skulle fria och vilken ring han skulle fria med så jag blev överlycklig när han ställde sig på knä den kvällen på Stortorget och öppnade Efva Attling asken.

Min drömring av min drömman!

 

Publicerat:
Inga kommentarer
Upp