Fridas Bröllopsblogg

Vi har bokat kyrka!

Vi har under denna vecka bokat kyrka, fotograf och musiker.

Fotografen kommer jag berätta mer om i ett senare inlägg och ännu längre fram kommer jag ge lite hur en kan tänka runt musik på bröllop men idag fokuserar vi på kyrkan.

Kl 13.00 8/8-2020 har vi vigsel i Ramnäs kyrka utanför Västerås.

En kyrka som rymmer max 450 personer men har ca 200 platser riktade rakt mot altaret. Känns perfekt.

Vad tänker man då på när man väljer kyrka?

Vi tyckte att Ramnäs var perfekt av fler anledningar. Det är kyrkan närmast festen, den ser ut som en ”klassisk” kyrka, den är lagom stor för antalet gäster (tänker att en stor maffig kyrka är fint men kan upplevas som tom lätt) OCH jag är jätteglad att den har dubbeldörrar i mitten av gången. Jag vet inte varför men jag tycker det är så fint. Kyrkan vi hade i tankarna först har nämligen sin ingång från sidan och jag var inte jätteförtjust i det.

 

Publicerat: 2019-03-23

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp