Fridas Bröllopsblogg

Maid of honor

IDAG är det ett år kvar till den stora dagen. Det låter långt men vi har drömt och planerat detta så länge så denna dag gör ändå att det känns så nära.

Eftersom vi blir runt 50 personer så har vi valt att ha ett väldigt lite brudfölje. Annars hade halva gästlistan stått med oss vid altaret.

Jag älskar mina vänner så mycket av så många anledningar och jag hade litat på allihopa av dem att förvalta uppgiften som maid of honor på ett fantastiskt sätt.

Ändå var valet faktiskt ganska enkelt.

Sofia är en av de vänner jag känt kortast men har under dessa år vart otroligt viktig för mig.

Sofia kom in i mitt liv som Ophelias bonusmamma. På gott och ont blev den relationen kort. Såklart hade jag uppskattat att ha kvar henne som bonusmamma men nu blev hon istället en mycket uppskattad vän. Det innebär också att vi har med oss erfarenheter från relationer som ingen annan egentligen kan förstå. Vi har ändå levt med samma människa.

Bröllop är ju ändå ett stort steg i en kärleksrelation och det är i kärleksrelationer vi har mest gemensamt. Jag har också en stor respekt för hur hon hanterat sitt egna kärleksliv och vet att det inte alltid vart lätt för henne men hon har alltid följt sitt hjärta till 100%. I en värld där kvinnor tyvärr ofta vänder ut och in på sig själva för sin partner så har hon vart mån om sitt hjärta och sina drömmar och visioner.

Sofia är ett självklart val och jag hade inte kunnat vara gladare för det!

 

Publicerat: 2019-08-08

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp