Fridas Bröllopsblogg

Jag är besatt

Jag är besatt av tanken på någon form av bordsbuffé. Alltså en buffé som är uppdukad på borden. Sittande meny kan jag uppleva känns väldigt formellt. Vårt bröllop kommer inte vara formellt. Men med en vanlig buffé kan det bli lite mycket spring och det vill man ju inte heller.

Tänk att bara sitta och plocka och prata och ha det mysig. Alla får äta av det de tycker om och hur mycket eller lite de vill.

Jag var på bröllop i lördags som var väldigt lyckat. Det var väldigt avslappnat och roligt trots att det var många gäster på plats. Jag tar med mig mycket därifrån, bland annat är jag helt säker nu på att jag vill ha program på borden med alla gäster och en liten presentation!

Publicerat: 2019-06-03

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp