Fridas Bröllopsblogg

Fotografering i skogen?

Så, för ett tag sedan bokade vi fotograf.

Han är inte bara en helt otrolig fotograf utan också min gymnasiebästis! Vi gled ifrån varandra efter studenten för 7 år sedan men han har speciell plats i mitt hjärta och det känns väldigt fint att få ha honom där. Jag vet att han är proffsig, noggrann och verkligen bryr sig om resultatet. Han fotade dessutom min kompis bröllop i somras med så fina resultat!

Bästa Martin hittar ni på Instagram under namnen @martinbohmphoto och @martinbohmfoto

Och medan vi väntar på att dagarna går så får vi roa oss med att fundera över just våra bilder. Just nu är jag inne på att hitta ett fint och orört ställe någonstans ute i skogen. Bara se så fint från Pinterest!

Publicerat: 2019-05-29

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp