Fridas Bröllopsblogg

8 Augusti – Del 1

Över två månader har gått sedan vi genomförde bröllopet. Det blev extremt intensivt mot slutet efter månader av osäkerhet och tiden direkt efter bröllopet tog också mycket energi från både mig och Kim. Men vad passar inte ett nytt äktenskap bättre än en liten prövning. Men nu har vi äntligen landat och jag tänkte ta tillfället i akt att gå igenom början av dagen med er.

Alla följande bilder är tagna av Martin Bohm (webb: martinbohm.se Instagram: martinbohmfoto Facebook: Martin Bohm Photography)

Vi spenderade natten innan bröllopet med vår tärna och bestman och vaknade upp i varsitt rum på Turbine Hotel vilket är en otroligt mysig och industriell del av Steam hotell. Jag och Sofia gjorde smink och hår själva. Såhär i efterhand känner jag att en frisör kanske ändå hade varit värt för mer hållbarhet i håret men jag har ett stort intresse för smink och hår och kände att jag ville ha kontroll över situationen. Jag visste att jag ville ha håret fritt och utsläppt (som jag alltid har) och sminket ungefär som jag brukar. Jag kände mig som mig själv hela dagen och är ändå nöjd över min insats. Runt kl 11 kom fotograf och videograf.

Brudklänning: Milla Nova (fyndad på Tradera för 900 kr)

Löshår: Poze Premium Tape On Extentions (3 paket)

Örhängen, skor och hårsmycken: Asos

Pyjamaser: Zalando

Följade är bilder från respektive hotellrum under förberedelserna.

Vi hörs i del 2!

Publicerat: 2020-10-22

Ett svar till “8 Augusti – Del 1”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp