Fridas Bröllopsblogg

8 Augusti – del 3

Enkelhet blev ett återkommande tema under denna dag. Fotograferingen blev en liten bit in i skogen. Såhär i efterhand undrar jag hur folk hinner med att åka iväg och fotografera. Vi hade hela bröllopet på ett och samma ställe och dessutom tidig vigsel (kl 13) och ändå rusade tiden iväg.

Nedan följer några bilder tagna av Martin Bohm.

 

Publicerat: 2020-12-30
Inga kommentarer

8 augusti – del 2

Jahapp då var det dags igen.

Vi skulle egentligen vara i Ramnäs kyrka men vigseln fick under omständigheterna bli hemma hos svärmor där festen också skulle hålla hus. Det var svinvarmt så vi satt upp ett tält och pyntade det så gott vi kunde med det vi hade och gjorde ordning goodiebags med vatten, lite godis program och näsdukar.

Som ingångslåt hade vi Del av din värld från Lilla sjöjungfrun och jag gick in med min tärna Sofia.

Min modiga 5åring sjöng Ovan regnbågen och två av mina vänner sjöng Svag. På piano hade vi en gammal gymnasiekompis som är en helt otrolig pianist.

Stolarna har vi hyrt från Rental stories, mer om det kommer i middagsinlägget då även borden till middagen var därifrån.

Bilderna är som tidigare nämnt tagna av Martin Bohm som troget var med hela dagen!

Publicerat: 2020-12-22
Inga kommentarer

8 Augusti – Del 1

Över två månader har gått sedan vi genomförde bröllopet. Det blev extremt intensivt mot slutet efter månader av osäkerhet och tiden direkt efter bröllopet tog också mycket energi från både mig och Kim. Men vad passar inte ett nytt äktenskap bättre än en liten prövning. Men nu har vi äntligen landat och jag tänkte ta tillfället i akt att gå igenom början av dagen med er.

Alla följande bilder är tagna av Martin Bohm (webb: martinbohm.se Instagram: martinbohmfoto Facebook: Martin Bohm Photography)

Vi spenderade natten innan bröllopet med vår tärna och bestman och vaknade upp i varsitt rum på Turbine Hotel vilket är en otroligt mysig och industriell del av Steam hotell. Jag och Sofia gjorde smink och hår själva. Såhär i efterhand känner jag att en frisör kanske ändå hade varit värt för mer hållbarhet i håret men jag har ett stort intresse för smink och hår och kände att jag ville ha kontroll över situationen. Jag visste att jag ville ha håret fritt och utsläppt (som jag alltid har) och sminket ungefär som jag brukar. Jag kände mig som mig själv hela dagen och är ändå nöjd över min insats. Runt kl 11 kom fotograf och videograf.

Brudklänning: Milla Nova (fyndad på Tradera för 900 kr)

Löshår: Poze Premium Tape On Extentions (3 paket)

Örhängen, skor och hårsmycken: Asos

Pyjamaser: Zalando

Följade är bilder från respektive hotellrum under förberedelserna.

Vi hörs i del 2!

Publicerat: 2020-10-22
1 Kommentar

Nedräkning: 19

Nitton dagar kvar. När vi började spåna var det typ 600 dagar. Minns hur galet det kändes när det ”bara” var ett år kvar. Bröllopsplaneringsdagar går ju liksom lite fortare än andra.
Och det är väl ett tips jag har redan nu. Gör allt så tidigt som möjligt. Jag har haft min vigselklänning i nästan två år. Vi bokade kyrkan över ett år innan, då var tiden vi ville ha redan bokad!

Nu när det närmar sig är det så många småsaker som ska fixas och klaffa så det är stressigt som det är. Speciellt med heltidsarbeten och småbarn.

Vår budget har nästan fördubblat och det är delvis för att jag har sparat lite extra nästan varje månad. Många bäckar små stämmer verkligen. Förra helgen kunde vi boka videograf tack vare det!

Att vara såhär nära bröllopet liknar känslan att vara höggravid och vänta på bebisen. Ibland blockeras alla andra tankar och allting kretsar kring detta. En bubbla av nykärhet och pepp. Att ha fått planera detta tillsammans så länge och snart vi visa alla våran vision ska bli så kul.

Publicerat: 2020-07-19
Inga kommentarer
Upp