Fannys bröllopsblogg

Välkommen Fanny till Wedding Stories.se

Wedding Stories välkomnar Fanny som är ny bloggare hos oss. Hej Fanny, stort välkommen till Weddingstories.se! Vad roligt att du ska vill vara en del av oss. Hur känns det?

Tack! Det känns roligt och spännande, har ju aldrig haft en blogg innan men jag har läst många 🙂

Berätta lite om dig själv. Vem är Fanny?

Åhh vad svårt 😛 kort och gott en tjej från en förort till Stockholm som nu lever livet med min fästman i vår härliga lägenhet i stan. Då vi bor centralt älskar jag att gå ner på stan på helgerna för att mötas upp på en brunch eller ett glas vin. Jag tränar också helst så ofta jag kan – nästa helg åker vi upp mot fjällen för lite längd och slalom – längtar!

Du är förlovad med John och ni ska gifta er i augusti i år. Hur länga har ni varit tillsammans?

I snart tre år.

Var det kärlek vid första ögonkastet?

Det var det faktiskt! Man kan väl säga att vi fick span på varandra en väldigt rolig kväll och på den vägen var det..

Hur länge har ni varit förlovade? Var det ett frieri inblandat, hur gick det till?

Vi förlovade oss en vårhelg förra året under en trip till fantastiska Görvälns Slott. John överraskade med frieri ute på en udde vid vattnet. Det var en superfin vårdag med solen som sken och vattnet som gnistrade – riktigt magiskt! Jag var också överraskad in i det sista 🙂

Berätta om din fantastiska förlovningsring.

Åhh ja vad många fina kommentarer jag fått pga den! Det är en solitärring som John valde ut alldeles själv (i NY!) och som han friade med, jag kunde inte vara gladare eller kunnat önska mig en bättre ring <3

Berätta lite om ert bröllop. De som följer din blogg kommer få ta del av er bröllopsplanering. Vad är status? Hur ligger ni till?

Vi kommer att ha ett ganska ”klassiskt” bröllop med vigsel och fest i Stockholm. Vi har skickat ut inbjudningar och bokat vigselplats och lokal och sett ut de viktigaste personerna. De stora valen är därför gjorda men det återstår ändå en hel del planeringsmoment. 🙂

Finns det några orosmoment?

Det skulle nog vara att allt inte klaffar under den stora dagen..

Vad kommer dina läsare få ta del av?

Min fortsatta resa fram till bröllopet och om vår planering. Mina tankar och tips på vägen.

För att vi ska lära känna dig lite bättre tänkte jag be dig avsluta dessa meningar. Du måste svara med det första du kommer på. OK!

Jag heter – Gertude i andranamn 😉

Jag är – såå redo för vår och sommar nu!

Jag älskar – min älskling (John)

Jag har aldrig – någonsin bloggat innan

Jag kommer – lära mig vals i sommar

Jag vill – ha en sex månaders honey moon med god mat, massage, träning, lyx och goda drinkar som bara fortsätter att komma

Jag hatar – gräddiga såser och falska människor

Jag är bra på att – skriva olika typer av listor

På mitt bröllop vill jag – känna mig som en prinsessa

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp