Fannys bröllopsblogg

Efter val av bröllopskarl kommer val av BRÖLLOPSLOKAL!

Att välja bröllopslokal kräver mycket tid och tanke och när man väl valt ställe känns det väldigt skönt! En anledningen till att den här delen av planeringen är så viktig är lokalen bestämmer vilken typ av fest det ska bli.

Det var därför skönt för mig och J att vi hela tiden haft ganska liknande bild av vilken typ av fest och bröllop vi vill ha! Dock så tänkte vi väldigt fritt i början av planeringen gällande ställe. Vi funderade på att ha slottsbröllopet utanför Stockholm på någon lantlig plats, bröllop utomlands, i  Stockholms skärgård eller i Stockholms innerstad. Jag tror det är bra att som vi gjorde i börja. Tänka på alla möjliga alternativ så att man i efterhand inte ångrar sig! Valet föll tillslut på Stockholms innerstad vilket känns såå bra nu! Stockholm är så vackert och jag är ju härifrån. Det är också skönt att ha ett stort utbud med tjänster vad gäller smink, hår osv för själva dagen. Det är med det alternativet också väldigt smidigt för gästerna, som de flesta bor i stan.

 

Typen av ställen vi valde mellan..

Slottsbröllop

Skärgårdsbröllop

 

 

 

 

 

 

 

 

Bröllop utomlands

Stockholm

 

Trots att vi valde fest i Stockholm så skulle det vara såå coolt med ett utomlandsbröllop! Jag har sett såå fina bilder från bloggar med par som valt att ha bröllopet utomlands, till exempel med bröllop på Ibiza eller i Kenya. Har man en koppling till något ställe utomlands, någonstans man bott en längre tid tidigare eller nåt sånt så tycker jag verkligen att man ska ta möjligheten att gifta sig där om det går. Vi älskar att resa och kände båda vad romantiskt och lite mer unikt det hade varit att vigas på en härlig strand med garanterat gassande sol.. på ett ställe utomlands som vi varit på och tycker om. Man får då också en längre resa tillsammans med kompisar och familj.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp