Emelies Bröllopsblogg

Vår bröllopsdag

Ni kan ni byta ringar sa vigselförättaren, en pinsamt tystnad uppstår och min bror hoppar upp från sin plats och springer ut… för att hämta ringarna han glömt ta med in.

10 augusti 2019 är en dag vi alltid kommer att minnas. Efter ett helt år av planering var det äntligen dags, förväntningarna var skyhöga. Det enda jag inte kunde kontrollera var vädret, jag kollade väderappen ca 2 ggr om dagen varje dag i två veckor.. det visade regn, mer regn, lite moln och så regn igen. Men vet ni va? Det regnade inte, det regnade lite smått sent på kvällen och tidigt på morgonen så det var inget som störde oss. Då vi gifte oss i en av Sveriges populäraste sommarstäder mitt i sommaren så var ju chansen att det skulle vara mycket folk på stranden ganska stor. Vädret resulterade att vi var helt själva på stranden när vi fotades och bilderna blev magiska! 🙂

Min syster fixade mitt hår, blev supernöjd.

 

 

 

 

 

 

Buketten är en ”vanlig” bukett från blomsterdekoratören i Varberg. Mina önskemål var, mycket grönt, lite vitt och kanske lite blått i och ett maxpris på 500 kr. De satte tom i lite hallonkvisar och det passade ju perfekt till vårt lantliga tema. Jag är jättenöjd med buketten.

 

 

 

 

 

Vigseln blev jättebra uppe på logen, att min bror glömde ringarna i jackfickan var bara en rolig touch och fick alla att börja skratta och det blev så avslappnat som vi önskade. Vigselförättaren Christina var toppen och vi träffade på henne i helgen och hon sa ännu en gång ”vilket jobb ni lagt ner och hennes man frågade om dekorationen, hade vi verkligen gjort allt detta själva?” Detta betyder ju att de pratat om vårt bröllop hemma och det är kul, då hon har många bröllop varje år.

Min bror gjorde tillsammans med sin kollega/vän vår bröllopsfilm som jag önskar att jag kunde dela med er, den blev magiskt!

Vi är verkligen supernöjda med allt och det blev så bra som vi hoppats på. Stort tack till alla som hjälpte oss denna dag, speciellt min syster. Vi kunde inte ha valt en bättre toastmadame! <3

Nu ser vi fram emot ett nytt fantastiskt år med flera bröllop men mest ser vi fram emot att få en bebis i juni 🙂

Fotograf: Nina Jarlholt

 

 

 

 

 

Publicerat: 2020-01-02

Ett svar till “Vår bröllopsdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp