Emelies Bröllopsblogg

SLOTT, HERRGÅRD ELLER LADA?

Det första jag gjorde efter vår förlovning var att googla bröllopslokaler [inte vilken förlovningsring jag skulle ha, det hade kanske varit mest naturligt]

Hur väljer man då? Ett pampigt slottsbröllop har aldrig varit aktuellt utan vi ville ha något avslappnat där man fick lov att ta med egen dryck. Jag märkte väldigt snabbt var att det mesta var uppbokat 2019 dvs över ett år innan. Galet att man måste vara ute i så god tid! Vad hände med att förlova sig och gifta sig inom ett år?

Den första lokalen vi tittade på låg precis vid havet med en takterrass som skulle vara perfekt för utomhusvigsel! Men det krävs att det inte regnar och blåser…. och hur stor är chansen att det kommer vara fint väder om vi väljer en lokal som vi inte kan ha någon plan B? Hur nervös skulle jag vara och hur många gånger skulle jag titta på väderappen? Lokalen var inte så bra planerad för en stor fest heller så den gick bort ganska fort.

Nästa lokal på listan var en loge utanför Varberg. Ingen hemsida och relativt billig om man jämförde med många andra vi kikat på, lite långt ifrån centrala Varberg men vi tänkte att vi kan i alla fall åka och titta och tur att vi gjorde det för det var denna i valde tillslut. En stor loge med bar, barbord, scen, ett loft som är perfekt för vigsel (vid dåligt väder, annars viger vi oss ute). Det bästa av allt är att alla intäkter för lokalen går till ett barnhem i Tanzania. Då de inte har någon hemsida så är det inte många som vet om att den finns så det fanns det flera datum kvar att välja på 2019! Nackdelen [eller som jag ser det, fördelen] med denna lokal är att man får ordna allt själv dvs mat, dryck, bord, stolar, dukar, dekorationer m.m.

Nästkommande vecka/veckor besökte vi flera lokaler runt om Varberg men vi hittade ingen vi tyckte mer om än logen.

 

Vi är så nöjda med vårt val av lokal – Den är perfekt!

Publicerat: 2019-03-27

2 svar till “SLOTT, HERRGÅRD ELLER LADA?”

  1. Hej jag och min sambo Katarina letar med efter en större lada/loge att gifta oss på =) finns det bilder från logen på Instagram eller liknande sidor? Vill du skicka numret till ägaren av logen? Mvh Robin Johannesson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp