Emelies Bröllopsblogg

INTERNETDEJTING OCH FÖRLOVNING

Den 6 juli 2014 träffade jag Richard för första gången.

Jag och Richard träffades som de flesta gör nu för tiden, via internet. Richard åkte nästan två timmar enkel väg för vår första dejt, därav hade jag inte så höga förväntningar. Vem åker så långt för en dejt? Richard älskar inte att ta eller vara med på foton så han hade några gamla bilder från 2009 och en suddig bild från en fiskeresa på sin profil. När jag såg honom första gången blev jag positivt överraskad, han var ju jättesnygg! Dejten visade sig vara väldigt trevlig trots allt och vi bestämde att ses helgen efter igen. Efter den dejten så var det självklart att det skulle bli vi.

16 Juni 2018 friade Richard till mig. Jag älskar att gå på spa och fick en spahelg på Ystad Saltsjöbad när jag fyllde år [Jag älskar det stället och nu måste vi ju åka dit varje år detta datum 😉 ]. Jag hade mina aningar då han planerade väldigt mycket för denna helg och jag fick detta tillsammans med en flaska champagne i födelsedagspresent. Varför köpte han champagne så långt i förväg? Vi brukar alltid fixa allt sånt samma dag. Jag har haft mina aningar tidigare också så helt säker var jag inte. Efter middagen gick vi ut för en promenad och där på bryggan friade han. Han hade en plan B också, skulle det inte blir något bra tillfälle där i Ystad så skulle han fria i slottsskogen den 6 juli dvs på samma ställe som vår första dejt för 4 år sedan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veckan efter förlovningen så började vi [eller mest jag] kika på bröllopslokal, mer om detta i nästa inlägg.

 

Publicerat: 2019-03-26

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp