Emelies Bröllopsblogg

Emelies Bröllopsblogg

Idag hälsar Wedding Stories Emelie välkommen till bloggfamiljen. Emelie ska gifta sig senare i år med sin Richard. I Emelies Bröllopsblogg kommer ni få ta del av deras slutplanering inför den stora dagen. 

Hej Emelie, berätta lite om dig själv. Vem är du? Jag är bosatt i Varberg med min fästman Richard och vår dotter Leah på snart 2 år. Jag är uppvuxen på landet i en ort med ca 5 000 invånare. Fyller snart 34 (!) år. Arbetar med mitt största intresse – resor! Studerar även till Key Account Manager på distans. Älskar att resa och träffa nya människor.  Tycker även om sol, vin och choklad.

”Han var tydligen inte alls nervös (jag kan ha hintat ett par gånger att han skulle få ett ja om frågan kom)”

 

Du är förlovad med Richard och ni ska gifta er i augusti i år. Hur länge har ni varit tillsammans? Vi firar vår 5 årsdag några dagar efter bröllopet.

Var det kärlek vid första ögonkastet? Nja… mer andra 🙂

Jag har förstått att Richard gick ner på knä. Hur gick det till? Hade du anat något? Vi var på Ystad Saltsjöbad och han friade på bryggan utanför. Jag hade mina aningar men det hade jag haft vid tidigare tillfällen också (han hade haft flera ”perfekta” tillfällen innan) Han var tydligen inte alls nervös (jag kan ha hintat ett par gånger att han skulle få ett ja om frågan kom) 🙂

”Har fått inbjudningskort, festhäften,placeringskort och frimärken för 570 kr. Vill ni veta hur? Läs min blogg. ”

 

Berätta lite om ert bröllop. De som kommer följa din blogg kommer komma rätt in i er bröllopsplanering då bröllopet går av stapeln senare i år. Vad är status? Hur ligger ni till? Bra, mycket är redan klart men vi har såklart lite smådetaljer kvar och jag kommer dela med mig av all planering. Det är så kul att planera bröllop!  

Finns det några orosmoment? Nej, inte egentligen. Jag är en tidsoptimist men det vet jag om så ska planera att allt tar mycket längre tid än vad jag tror det skall ta.

Dessa tre ord beskriver bäst vårt kommande bröllop? Lantligt, personligt och avslappnat

De som kommer läsa din blogg, vad kommer de få ta del av? Planering av allt från dukning till bröllopsresa. Även massa bra budgettips! Har fått inbjudningskort, festhäften,placeringskort och frimärken för 570 kr. Vill ni veta hur? Läs min blogg 😉  Och mycket bilder såklart.

Snabbfakta 
Namn: Emelie Svensson
Ålder: 34
Bostadsort: Varberg
Bröllopsdatum: 10 aug 2019
Tema eller ledord för bröllopet: Lantligt
Antal bröllopsgäster: ca 80
Borglig eller kyrkovigsel? Borglig

Publicerat: 2019-03-15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp