Emelies Bröllopsblogg

Bröllopsboom & Accessoarer

Vi har en riktigt bröllopsboom detta året, 4 bröllop bara nu i sommar. Det är möhippor/svensexor och bröllop i stort sett varje helg. Nästa år har vi 3 bröllop bokat redan nu.

Har tyvärr inte prioriterat blogg och bröllopsplanering nu när jag fått en ny tjänst + ett och stort arbete i skolan. Bara två veckor till semestern, har nog aldrig längtat så mycket till semester. Är väldigt glad att vi bokade bröllopet till i slutet av sommaren, vi hade en tanke på 15 juni först, då det skulle vara precis inom ett år från förlovning men då vi redan hade två bröllop i juni så gick det bort. Nu kan vi fixa och planera över semestern, göra all dekoration och slippa stressa.

Nu är planeringen i gång igen. Vi var och besökte lokalen förra helgen, finare än vi minns den och de hade fixat massa vitt tyg och lampor i taket, helt perfekt! Vi bestämde oss också för att ha vigseln inne oavsett väder. Detta var egentligen vår plan B vid regn men vi var helt överens om att köra inne oavsett. Vigselringen är beställd och jag hade möte med både fotograf och makeup artist i veckan. Nu börjar det närma sig!

Jag har äntligen hittat mina bröllopsskor och örhänge!  Skor är svårt, då det är viktigt att dom är sköna, bred klack är ett måste då vi är på en loge. Det blev ett par ljusblåa Cobler, från Scorett [check på något blått]  Örhängen blev från Lily & Rose, syns inte men det är lite ljusblått och ljusrosa i dom så de matchar skorna .. och klänningen 😉 Jag är jättenöjd.

 

 

Publicerat: 2019-06-23

2 svar till “Bröllopsboom & Accessoarer”

  1. verkligen så fina! Tack för tipset, kommer att titta efter dom i butik för blev sugen på att köpa likadana.

    • Vad kul, jag köpte mina i Göteborg, fanns inte i Varberg (Scoretts hemstad) tex så finns nog bara i utvalda butiker. Finns ju alltid nätet annars. / Emelie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp