Ebbas bröllopsblogg

Ryggskott och regnprognoser

Jorå det går bra nu. Erik har fått ryggskott. Detta innebär att han inte får lyfta något och han kan typ inte sitta. Dessutom ser det nu ut att bli regn på lördag. BARA på lördag. Inte någon av veckans andra dagar. Vi som bytte från andra juni (som var sjukt solig och varm!) till sjunde juli för att öka solchanserna! MEN allt kan hända, det är fortfarande långt kvar osv osv.

Har jag sagt att klänningen har kommit förresten!? Jag hämtade den förra veckan av en trevlig smed från Skåne som hade kört upp den till Stockholm eftersom han skulle smida nya balkonger på Östermalm. Jag fick hojta upp till karlarna i byggliften och sedan kom en av dem ner och tog med mig runt ett gatuhörn till en vit skåpbil. Han plockade farm ett paket och sedan var den äntligen i mina händer – klänningen med stort K! Jag var ner en sväng till Malmö för en sista provning innan midsommar men då fick jag inte med mig den upp då den inte var helt klar. Så nu känns det såklart toppen att den äntligen är här!           

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp