Ebbas bröllopsblogg

24 dagar kvar!

Hej! Jag har inte skrivit på ett bra tag eftersom jag är mitt uppe i en väldigt intensiv jobbperiod just nu. Jag har knappt varit hemma alls de senaste veckorna, utan har rest land och rike runt med inspelningen av Allt för Sverige. Det har varit jättekul men har ju inte varit helt ultimat för bröllopsfixandet… Och det är bara 24 dagar kvar nu, aaaAAAAaaH!!! Men en hel del har vi hunnit med sedan sist. Bland annat har jag gjort en bröllopsdekoration av ett cykelhjul som faktiskt blev bra och inte alls ser ut som skrot. Vilket ju var en risk. Erik har köpt sin kostym och min klänning håller nu på att bli uppsydd nere i Skåne efter min design med inspiration av ”Inca gown” från australienska Grace loves lace. Nästa vecka planerar jag att åka ner till Malmö för en sista provning av klänningen och hämta hem den. LÄNGTAR!!!!

Jag har även beställt alla dekorationer till vigsel och fest från Amazon.com samt haft en väldigt trevlig och inspirerande planeringsmiddag med våra toastmadammer. Igår natt gjorde vi vigselprogrammet och efter att ha fått layouthjälp av konstnär Emma Jansson är det nu klart. Skorna har inköpts och även mitt bröllisörhänge, en guldfjäder från Maria Nilsdotter som jag har SUKTAT efter i fyra år.

I fredags var en av mina tärnor här och provflätade in lite löshår som jag köpt på gamla goda Tajmahal och lockade håret för att se hur det kommer att se ut på bröllopet. Håret blev nästan en decimeter längre vilket behövs eftersom det ju blir kortare när man lockar det. Och jag vill ha LÅNGT hår på bröllis. Det har varit en hel del sömnlösa nätter och stressångest men just idag känns det bra. Fattar inte varför man ska bli så stressad och nervös. Det kommer ju att bli toppen! Och gifta blir vi.

Tjo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp