Cecilia - Bridezilla to be

Vår bröllopsdag, Vigseln

Vår vigsel

Dörrarna öppnades och där inne satt alla våra gäster och väntade, dom hade samlats där för våran skull. Sandra, Maja och Jessica började skrida in längs altargången till det ljudande brudestykke som vi så noga valt ut. Jag och pappa gick efter. Det var så roligt att se alla, fast jag inte hade tid att möta alla med min blick.

Min blick drogs till min blivande man som stod där uppe vid altaret. Jag var tvungen att värja mig med allt jag hade för att inte börja gråta allt för mycket, där av minen på bilderna. Men det var ändå magiskt, han den helt fantastiskt underbara människan som jag tillslut funnit i mitt liv, han skulle nu bli min make.

Han är så otroligt stilig min underbara man!

Nu stod vi äntligen här tillsammans och lovade varandra evig trohet, att alltid älska och ta tillvara på varandra. Det kändes som att vigseln gick jättefort, vilket vi också blivit varnade om innan av när och kära. Efter brudstycket inledde vi ceremonin med en psalm och efter började vår präst Jesper att inleda.

Simons familj <3, eller snarare vår familj

Efter läste Simons syster Ida en dikt ur bibeln, hon hade övat in den innan och den flöt på mycket vackert. I Idas arbete talar hon ofta in för grupp och det märktes verkligen för det var jättefint talat.

Mor och far <3

Jesper välsignade oss, våra ringar och vårt äktenskap

Hela vigseln avslutades med ytligare en psalm och snart skulle vi ta våra första steg tillsammans som äkta makar till yttligare ett Norskt brudstycke.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp