Cecilia - Bridezilla to be

Vår bröllopsdag, Mina tärnor

Mina klippor

 

Dom här tre kvinnorna bakom mig på bilden hade jag den här dagen inte klarat mig utan. Dom var ett fantastiskt stöd och hjälpte mig att fixa allt småfix som var kvar när vi kom till slottet. Det var en ära att ha dom med.

Och bara se hur otroligt snygga dom blev i sina mörkt emeraldgröna sidensammet klänningar! Dom var pricken över I:et. Jag älskar verkligen den här sammeten, den var lätt värd alla stygn jag var tvungen att sy förhand på Sandras klänning.

På tal om Sandra. Min älskade syster, made of honor, bästa vän, toastmadame och den underbaraste människan jag känner. Utan henne hade det inte blivit någon bröllopsdag för oss, i alla fall inte så bra som den blev. Hon projektledde oss igenom med- och motgångar med framgångar och elegans. Hon trollade magiskt fram tyget till min brudklänning och fick slåss med en hel flygplansbesättning på köpet, Jessica hjälpte också till <3 ^^. Men ett stort tack till dig som är min klippa inte bara den här dagen utan alla dagar. Och inget kan skilja oss åt!

<3

Foton av Isis Sturtewagen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp